SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

4 ayda 3 milyon liralık ciro yaptılar

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, pandemi döneminde dezenfektan, sıvı sabun, yüzey temizleyici ve maske üretimi ile 4 ayda 3 milyon liralık ciro elde etti. Okul, salgın döneminde Arimo markası adında Gesi Bağları ismi verilen bir de kolonya üretti.

Bu haber 09 Şubat 2021 - 5:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Salgın döneminde özellikle kimya ve tekstil alanında büyük üretim gerçekleştirdiklerini, öğrenci ve öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla adeta fabrika gibi faaliyet gösterdiklerini söyleyen Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Özgül, “Özellikle kimya alanında 15 öğretmen, 50 öğrenci ile birlikte salgın döneminde çalıştık. Bu kapsamda 200 ton el dezenfektanı, 50 ton sıvı sabun, 50 ton çamaşır suyu, 50 ton yüzey dezenfektanı ve 10 ton ortam dezenfektanı ürettik” dedi.Üretilen ürünlerin Kayseri’nin yanında diğer illere de gönderildiğini ve pandemi sürecinde Covid-19 ile mücadeleye katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade eden Özgül, “Bu süre içinde tekstil bölümünde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bahamettin Karaköse’nin katkıları ile maske makinesi aldık ve üretimini gerçekleştirdik. 4 ay gibi bir süre içinde 2 milyonuncu maskemizi ürettik ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na hediye ettik. Salgın döneminde hem öğrencilerimize katkı hem de ülkemize fayda sağlamak açısından önemli çalışmalar yaptık. 4 ayda 3 milyon ciroya ulaştık. Bu sürede öğrencilerimize asgari ücret ödedik ve aile bütçesine katkıda bulunmalarına yardımcı olduk” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN