SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

3’üncüsü düzenlenen Okul Öncesi Çocuk Şenliği kutlandı

Bu haber 07 Haziran 2023 - 9:18 'de eklendi.

Her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen Okul Öncesi Çocuk Şenliği Torbalı Kültür Merkezi Çamlığında gerçekleşti.

TORBALI Kültür Merkezi Çamlığında düzenlenen ve 20 Okul Öncesi Kurumunun katılımı ile gerçekleşen şenlik çok renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olurken en çok eğlenenler ise minikler oldu. Atölye açılışından önce sahnede gerçekleşen minik öğrencilerin gösterileri büyük bir beğeniyle izlendi. Birbirinden farklı atölyelerle zenginleştirilen şenlikte, çocuklar bir çok faaliyetten yararlandı. Atölyelerin yanı sıra oyun platformları ve planetaryum da çocukların ilgisini çeken uygulamalardan oldu. İlçe Protokolünün de katılım sağladığı etkinliklerde okul öncesi çocukları yüz boyama, kodlama, taş boyama, tuval boyama, taç- maske yapımı ile doyasıya eğlenirken anne ve babalarda çocuklara eşlik etti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN EĞİTİMDE EŞİTLİK MESAJI

EĞİTİM öğretim yılı sonu yaklaşırken öğrenciler bir yıl boyunca yapmış oldukları etkinlikleri de sergileme fırsatı buldular. İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun açılış konuşmasında, ‘’Torbalımız yılda 10 bin insan göç alan bir ilçe. Torbalı gelişen sanayi, tarım ve kentleşmesiyle günden güne güzelleşirken biz eğitim camiası da bu değişim ve büyümeye uyum sağlıyoruz. İlçemizde bir tane öğrenci dahi kalsa o öğrencinin okul öncesi eğitimden faydalanması adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Geçtiğimiz yıllarda uyguladığımız Gezici Anaokulunu faaliyete geçirerek çocuklarımızı eğitimle buluşturacak ve fırsat eşitliğini sağlayacağız.’’ dedi.

Saat 10.30’da açılışı yapılan şenlik 14.30’a kadar sürdü ve şimdiden gelecek yılın şenlik programı merak konusu oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.