SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

38 yıllık tecrübeli firma adres değiştirdi

Bu haber 04 Nisan 2023 - 5:21 'de eklendi.

38 YILDIR koltuk döşeme- kaplama işinde olan Ahmet Dokur, hizmet verdikleri Muratbey Mahallesi BKM binası yanındaki yerinden, Muratbey Mahallesi’ndeki 3503 Sokak üzerindeki 27/B numaralı adrese taşındı.

DAHA geniş ve ferah bir mekana taşınan firma, koltuk imalatının yanı sıra Torbalılı müşterilerinin koltuklarının kılıflarını yeniliyor. Yılların verdiği tecrübe ile yeni yerinde yoluna devam edecek olan firma sahibi Ahmet Dokur, işlerini en iyi şekilde yaptıklarını dile getirerek, “İşimizi profesyonel olarak yapıyoruz. Yaptığımız her işin garantisi vardır. Vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek, müşteri memnuniyetini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

1988 YILINDAN BU YANA MOBİLYA SEKTÖRÜNDE…

TORBALI’DA 2014 yılından bu yana hizmet verdiklerini, mobilya sektöründe ise 1988 yılından bu yana var olduklarını ifade eden Dokur, eski koltukları yenilediklerini ve istenilen ölçü ve modelde yeni koltuklar da yaptıklarını anlattı. Ayrıca koltuk, sandalye, puf, minder, yastık gibi ürünlerin üretimini yaptıklarını anlatan Dokur, “Daha geniş ve ferah bir mekana taşınma ihtiyacı doğduğu için adresimizi değiştirdik. Tüm Torbalı halkını bekleriz. İsteyen müşterilerimiz bizlere 0 535 842 38 41 numaralı telefondan ulaşabilir” dedi.

EN İYİ KALİTEDE MALZEME KULLANIYORLAR

HER zaman en kaliteli malzemeleri kullandıklarını dile getiren Ahmet Dokur, “İki yıl garantili olan kumaşlarımız oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kullandığımız süngerler ise birinci sınıf İşbir sünger olup, yeni koltuk iskeletlerimiz Gürgen ağacı ve MDF’den yapılmaktadır. Kullandığımız malzemeler insan sağlığına zarar vermez. Tercih ettiğimiz malzemeler oldukça dayanıklı, konforlu ve kolay yıpranmayacak cinstendir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.