SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

315 çalışanın yüzü güldü: İZBAN’da TİS imzalandı

Bu haber 18 Ekim 2023 - 11:31 'de eklendi.

İZBAN Yönetimi ile Demiryol-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. 315 işçiyi kapsayan 6’ıncı dönem sözleşmesi imzalandı.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ortak kuruluşu olan İZBAN’da şirket bürokratları ile Türk İş’e bağlı Demiryol-İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi olumlu sonuçlandı.

İZBAN tarafından yapılan açıklamada açıklama şu şekilde; “İZBAN Yönetimi ile Demiryol-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. 315 çalışanımızı kapsayan 6. dönem sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunar, çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.