SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

3055 Sokak üzerindeki bu alana herkes çöp atıyor

Bu haber 31 Temmuz 2023 - 0:09 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi 3055 Sokak üzerinde bulunan Muzaffer Aydın Apartmanı önündeki boş alan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çöp alanı olarak kullanılıyor.

TORBALI Müftülüğü’nün karşısındaki çöp konteynerleri arasındaki bölge uzun zamandır bazı vatandaşlar tarafından kirletiliyor. Duyarsız kişilerin bu çöpleri atmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

LÜTFİYE Aydın isimli bir vatandaş, “Bazı vurdumduymaz kişiler, çöplerini buraya atıyor. Ertuğrul Mahallesi 5055 Sokak üzerindeki trafoların arkasındaki alan çöp içinde. Önüne gelen buraya çöplerini atıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Yetkililerin devreye girmesini ve bu duruma bir son vermesini istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.