SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

30 yıllık eğitim birikimi Torbalı’da

Bu haber 01 Mart 2021 - 22:21 'de eklendi.

Torbalı Key Koleji’nde lansman toplantısı yapıldı.

TOPLANTIYA Key Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kaldırım, Key Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Dizman, Key Okulları Kurucularından Dinçer Ateş, Abdi Erdoğan, Torbalı Key Koleji Kurucularından Taner Çankaya, Torbalı Key Koleji müdürleri,öğretmenleri ve personelleri katıldı. Torbalı Key Koleji Kurucularından Taner Çankaya teknoloji ve değişen dünyaya ayak uydurarak bundan sonraki eğitim-öğretim hayatına Key Okulları bünyesinde Torbalı Key Koleji olarak eğitim-öğretim hayatına devam edeceği müjdesini verdi.

TORBALI Key Koleji Kurucularından Taner Çankaya,’’ İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen Torbalı Key Koleji, aklın ve bilimin ışığında, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bireylerin ve nesillerin yetiştirilmesi gerektiğine gönülden inanan, bu amaçlar ve hedefler doğrultusunda kurulan ve bir yuva sıcaklığında olan okulumuz tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

ÇANKAYA, “Her şey hayal etmekle başlar, yeniliklere öncü olmakla devam eder, eğitim öğretimle ilgili bitmeyen sorgulamalarla ve yoğun çabalar sonucunda, mükemmel okul arayışı hep devam eder. Kurucusu olduğum Torbalı Key Koleji bu arayışın ışığında doğmuş bir okuldur. Amacımız Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği “Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma” yarışında kendini ifade edebilen, soran, sorgulayan, düşünen, düşündüğünü demokratik yollardan açıkça ifade edebilen, ülkesini ve insanlığı seven bireyler yetiştirmektir. Bizim için, her öğrenci eşsiz bir bireydir. Okulumuz, öğrenciye kendini bulma yolunda öncülük eder ve ona kişiselleştirilmiş bir eğitim sunar. Öğrencilerin sahip olduğu becerileri geliştirme kaygısı taşıyan eğitim ailemiz, bilgi ve çoklu zeka kuramının ön planda tutulduğu, her öğrenci için ayrı bir özen ve dikkatle, bir araya getirir. Okulumuz bilgi aktarımının gerçekleştirildiği ve öğrenim sürecine anlam katan, geleceğe dönük bir okuldur.”

ÇANKAYA, “Torbalı Key Koleji insanlık ve gelişmenin desteklendiği bir okuldur. Eğitim anlayışımızda, her öğrencinin benzersiz bir birey olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Bu gerçekten yola çıkarak her bir öğrenciyi ayrı ayrı ele alıp, hayata hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin yalnızca tek okul boyutuyla sınırlı kalması yerine bütün yeteneklerini değerlendirmeyi arzuluyoruz. Eğitim sürecimiz, öğrencinin sorumluluklar almasını ve dünyaya evrensel bir açılım kazanmasını sağlar. Çağımız bilgi çağıdır. Bu çağ, iyi eğitilmiş nitelikli ve üretken insan gücünü ön plâna çıkarmıştır. Öğrenmenin ulaşılabilir, esnek olması ve farklı biçimlerde sunulması gerektiğine inanan Key Kolejleri bu hedef kapsamında birçok eğitim ve öğretim uygulamasını, dijital araçlar ve teknolojilerin kullanılmasıyla zenginleştirilip desteklemektedir. Öğrencilerimizin küresel vatandaş olarak araştırma yapmak, öğrenmek ve iletişim kurmak için teknolojiyi sorumlu bir şekilde kullanmalarını ve teknolojinin 21. yüzyılda sahip olduğu etkileri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamak birincil hedefimizdir.” Çankaya, ‘’oldukça iddialı olan bu eğitim sürecinin amacı öğrencilerimize ve velilerimize olumlu, onları güvenle geleceğe taşıyacak bir yol sunmaktır. Torbalı Key Koleji bünyesinde, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak eğitim veren bir okuluz”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.