SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

30 Ağustos’ta Atatürk portre ve yazı kesimlerini ücretsiz hediye edecek

Bu haber 28 Ağustos 2021 - 1:17 'de eklendi.

Torbalı’da faaliyet gösteren Asrın Reklam, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle büyük bir kampanyaya imza atıyor.

YENİLİKÇİ firma, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Atatürk portre ve yazı (plotter) kesimlerini ücretsiz olarak hediye edecek. Torbalı Mahallesi 5038 Sokak üzerinde hizmet veren ve yaptığı başarılı çalışmalar ile aranılan firma haline gelen Asrın Reklam, bu özel günde yaptığı kampanya ile farkını gösterdi.

İŞLETMECİ Salih – Yasemin Korkmaz, yaptıkları açıklamalarda şu ifadelere yer verdiler;  “TÜRK milletinin fedakârlıklarla kazandığı istiklâl mücadelesini bütün dünyaya duyurduğu ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.

BİZ DE bu anlamlı ve özel günde kendimizce bir kampanya yaparak duyarlılığımızı göstermek istedik. Araba camları, iş yeri veya evinizde, dilediğiniz birçok yerde kullanabileceğiniz yapışkanlı etiket olarak hediyeyi teslim edeceğiz. Atatürk’ümüz her yerde var olsun” diye konuştu.

Asrın Reklam İletişim Numarası: 0544 374 41 53-  0507 050 04 78

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.