SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

30 Ağustos Torbalı’da fener alayı ve konserle kutlandı

Bu haber 01 Eylül 2022 - 1:04 'de eklendi.

30 Ağustos  Zafer Bayramı, Torbalı’da coşkuyla kutlandı. İlçe sakinleri, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. yıldönümünün coşkusunu yaşadı

30 AĞUSTOS  Zafer Bayramı, Torbalı’da coşkuyla kutlandı. İlçe sakinleri, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. yıldönümünün coşkusunu yaşadı. Dün sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve protokol bayramlaşması ile başlayan kutlamalar, kentin birçok noktasında bando ve mehter gösterisi ile devam etti.

SAAT 18:30’da ise Torbalı Belediyesi ve Keyfi Pedal Bisiklet Topluluğu ortaklığında, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de katıldığı bisiklet turu düzenledi. Kutlamaların son durağı ise Ayrancılar oldu. Saat 21:00’da Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediyesi Meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla Barış Manço Caddesi’nde fener alayı korteji gerçekleşti.

KORTEJİN hemen ardından binlerce vatandaşın katılımıyla Ayrancılar Meydanı’nda Hüseyin Turan konseri düzenlendi. Konsere yoğun ilgi olurken gelen vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.