SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

3 boyutlu Atatürk silueti, caddeye ‘görsel güzellik’ kattı

Bu haber 05 Ağustos 2021 - 2:23 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi geçtiğimiz yıl Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde kavşak çalışması kapsamında yerleştirilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 boyutlu silueti büyük ilgi görüyor.

Torbalı Belediyesi tarafından Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerine, trafik kazalarının en aza indirme ve bölgede hız yapılmaması için kavşak yapıldı. Sonrasında ise Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün üç boyutlu silueti kavşağın içine yerleştirildi. Kavşak üzerine yapılan 3 boyutlu Atatürk silueti projesinde 38 adet çelik boru kullanıldı. Atatürk siluetinin genişliği 4.70, uzunluğu ile 9.5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışması ile birlikte geceleri ayrı bir görsel zenginlik kattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.