SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

2022 yılı mazot gübre desteği ile ilgili önemli duyuru!

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:39 'de eklendi.

Tarım ve Orman Torbalı İlçe Müdürlüğü, 2022 üretim yılı mazot ve gübre desteği ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yayınladı.

YAPILAN açıklamada mazot gübre desteği icmallerinin askıya çıkarıldığı belirtilerek, destek ödemelerinde bir mağduriyet yaşanmaması için çiftçilerin 20 Ocak’a kadar icmalleri mutlaka kontrol etmeleri istendi.

TARIM ve Orman İlçe Müdürlükleri, 2022 üretim yılı mazot ve gübre desteği icmallerini askıya çıkarmaya başladı. Askı icmalleri ile ilgili yapılan duyurularda çiftçilerin bir mağduriyet yaşanmaması için mutlaka icmalleri kontrol etmeleri istendi.

DESTEK ÖDEMELERİNDE MAĞDURİYET YAŞAMAMAK İÇİN 20 OCAK SON GÜN!

YAYINLANAN duyuruda şunlar kaydedildi; “2022 üretim yılı Mazot ve Gübre Desteği askı icmalleri 11.01.2023 Çarşamba günü itibariyle köy muhtarlıkları, Ziraat Odaları ve Belediye başkanlıkları ilan panolarında askıya çıkarılmıştır. 2022 üretim yılı Mazot ve Gübre Desteğine müracaat eden çiftçilerimizin askı icmallerini kontrol ederek varsa itirazlarını 20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar İl/İlçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.  Askı sonrası yapılacak itirazlar değerlendirilmeyecek olup kesinleşen listeler ödenmek üzere Bakanlığımıza gönderilecektir. Çiftçilerimize önemle duyurulur”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.