SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

2022 gelinlik modelleri! İşte en popüler tercihler

Bu haber 01 Nisan 2022 - 2:58 'de eklendi.

2022 gelinlik modelleri gösterişini korurken bir yandan da sadeliği koruyor. Peki, bu sene hangi gelinlikler moda? İşte 2022 gelinlik modelleri…

2022 gelinlik modelleri gelinlikte ezber bozan kalıpları yıkıyor. Çünkü bir yandan ışıltı ve gösteriş ön planda diğer yandan 21.yüzyılın minimal çizgileri sadeliği ve zarafetiyle göz dolduruyor. İşte 2022 gelinlik modelleri…

2022 gelinlik modellerinde sadelik ön planda olsa da fırfırlar ve asimetrik kesimlerle gelinliğinizi hareketlendirebilirsiniz. Gökçe Bahadır’ın gelinliği bu anlamda çok beğenildi.

2022’DE elbiseyi andıran gelinlikler de ön planda. İnce işlenmiş güpürler, beli ince gösteren detaylar ve tüm vücudu saran işlemeler… 2022 gelinlik modasında sadelik arayanlar elbise modeli gelinlikleri de tercih ediyor. Zeynep Zenel’in gelinliği hem zarif hem de sadeliğiyle göz kamaştıran gelinliklerden biri oldu.

2022 gelinlik modellerinde ten rengine uyumlu olan dantel hem zarif hem de incelğinizi ortaya çıkarmak için mükemmel seçim.

2022 gelinlik modellerinde vintage arayanlar dantel ve kırık beyaz bir gelinlik tercih edebilir. Otantik zarif bir görünüm için harika bir seçim olacaktır.

SATEN de 2022 gelinlik modellerinde yerini aldı. Tül yerine saten kumaş tercih edenler fiyonk ve uzun kuyrukla sırt dekoltesini ön plana çıkardı. Özellikle boyu uzun olanlar için harika bir seçim olabilir.

BİR gelinik düşünün tül yok, dantel yok sadece zerafet var. Düşük omuzlar ve beli kavrayan kemerle hazırlanmış gelinlikler de çok popüler.

2022 gelinlik modellerinde daha az ve sade gösteren danteller tercih ediliyor. Uzun gösteren ve tarlatanı kabarık olmayan modeller seviliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.