SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

202 daire ve 30 dükkan ile toplu yaşam merkezi Gold City’nin temeli atıldı

Bu haber 27 Eylül 2022 - 1:42 'de eklendi.

Torbalı’nın en büyük toplu konut yaşam merkezi olan Gold City’nin temeli dün düzenlenen tören ile atıldı. 18 dönüm arsası ile Torbalı’nın en büyük toplu yaşam merkezi olacak olan Gold City, ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

ASLAN Yüksel İnşaat’ın yaptığı site tam 202 daire ve 30 dükkandan oluşacak. İlk etabı 1,5 yılda, ikinci etabı ise 2 yılda bitirilecek olan Gold City’in temel atma törenine Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, TOREMDER Başkanı Serkan Filiz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda iş adamı, müteahhit ve firma sahibi katıldı.

Arsa sahibi Süleyman Tüner, Kezban Gürbüz ve Ümmüş Tanırgan da törende yer alan isimler arasındaydı.

‘İLÇENİN EN BÜYÜK PROJESİNİ YAPMAK BİZE NASİP OLACAKMIŞ’

AÇILIŞ öncesi konuşan Aslan Yüksel İnşaat firmasının sahibi Aslan Yüksel, projenin Torbalı’nın en büyük toplu yaşam merkezi olacağını ifade ederek, “Bugün mutlu ve gururluyum. Torbalı’nın en büyüğünü yapmak bize nasip olacakmış. Büyük bir kararlılıkla çıktığımız bu yolda aynı özveri ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Allah bitirmeyi de nasip etsin” diye konuştu.

ASLAN YÜKSEL, ŞİMDİYE KADAR YÜZLERCE PROJEYE İMZA ATTI

GOLD City, tam 202 adet daire ve 30 adet dükkândan oluşuyor. 3+1 ve 2+1 ultra lüks dairelerden oluşacak olan projenin ilk etabı 1,5 yılda tamamlanacak. İkinci etabı ise 2 yılda sahiplerine teslim edilecek. Toplam inşaat alanı 55 bin metrekareden oluşan projeyi yapan Aslan Yüksel ise güvenilir kişiliği ile biliniyor. 34 yıldır inşaat işiyle uğraşan Aslan Yüksel, 1996 yılından bu yana da Torbalı’da yüzlerce projeye imza attı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.