SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

2017 Sokak sakinleri artık çok mutlu!

Bu haber 28 Mayıs 2021 - 10:34 'de eklendi.

Yıllardır asfaltlanmayan yolda, haberimizin ardından çalışma yapıldı

GEÇTİĞİMİZ günlerde yaptığımız haberin ardından harekete geçen Torbalı Belediyesi, vatandaşın mağduriyetini sona erdirdi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 2017 Sokak’ta oturan vatandaşlar, sokaklarındaki asfaltlanmayan bölgeden kaynaklanan toz nedeniyle camlarını bile açamıyordu. Yıllardır yaşanan bu durumda nedeniyle bölgede bulunan huzurevinin de etkilendiğini ifade eden mahalle sakinleri, gerekli mercilere ısrarlı müracaatlarına rağmen yolun bir türlü asfaltlanmadığını söylemişlerdi.

Her yaz mevsiminde aynı sorunun yaşandığına ifade eden Bahar Seryan Güldoğan isimli vatandaşın tepkisini dile getirmiş ve haber yapmıştık. Konunun gündeme gelmesinin ardından Torbalı Belediyesi, vatandaşların şikayetçi olduğu yol dün asfaltladı.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

GÜLDOĞAN, şöyle konuştu; “Ben Cumhuriyet Mahallesi 2017 sokakta oturuyorum, huzurevinin yanındaki sitede… 5 yıldır buradayım ve sokağımızın sonunda 300 metre kadar asfaltlanmayan bir yer kalmıştı. Sağ olsun yereltorbali sesimizi dile getirdi ve kısa süre sonra bölgeye gelen belediye ekipleri yolu asfaltladılar. Başta Belediye Başkanımız Mithat Tekin olmak üzere emeği geçen Torbalı Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.