SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

20 metre derinlikten kediyi çıkardılar

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 8:48 'de eklendi.

Çaybaşı İtfaiye Grup Amirliği, Yazıbaşı’da bulunan bir evin bahçesinde, yaklaşık 20 metre derinliğindeki kuru kuyuya düşen bir kedinin kurtarılması için seferber oldu. Zorlu bir mücadele sonrasında, mahsur kalan küçük kedi kuyudan güvenli bir şekilde çıkarıldı.

ÇAYBAŞI İtfaiye Grup Amirliği, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Dün sabah saatlerinde gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, kısa sürede Yazıbaşı Mahallesi’ne ulaştılar. 251 sokak no:16’da bulunan bir evin bahçesinde, yaklaşık 20 metre derinliğindeki kuru kuyuya düşen bir kedinin kurtarılması için seferber oldu.

İTFAİYE ekipleri, olay yerine varır varmaz hızla harekete geçerek kuyunun başına geldi. Kedinin hayatını kurtarmak için ellerinden geleni yapan ekipler, dikkatli bir şekilde kuyunun içine indi. Zorlu bir mücadele sonrasında, mahsur kalan küçük kedi kuyudan güvenli bir şekilde çıkarıldı.

OLAY yerinde bulunan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler. İtfaiye Grup Amirliği yetkilileri ise vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamanın kendileri için en önemli öncelik olduğunu belirttiler.

BU başarılı operasyon, Çaybaşı İtfaiye Grup Amirliği’nin kaliteli hizmet anlayışını bir kez daha ortaya koydu. Ekipler, her türlü acil durumda hızlı ve etkili müdahaleleriyle güven veriyorlar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.