SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Berberlere zam geldi, tarife baştan aşağıya değişti!

Bu haber 17 Ağustos 2023 - 7:35 'de eklendi.

Berberlere zam geldi. Bölgeden bölgeye değişen rakamlar sonrasında saç sakal tıraşı da artık cep yakacak. Gelen zammın ardından erkek berberlerin tarifesi neredeyse baştan aşağıya değişti. Çok bilinen eskilerin sözü tersine döndü. Saçı artık sefadan değil cefadan uzatacağız!

ERKEKLERE kötü haber! Bakımlı olmanın maliyeti arttı. Berberlerin tarifelerine zam geldi. Saç kestirmek ve sakal tıraşı olmak artık cep yakacak. İstanbul’da saç kestirmenin fiyatı ilçelere göre değişirken, tek işlemde en yüksek fiyat 500 liraya dayandı. Torbalı için ortalama berber fiyatı ise 150 lira oldu.

“TIRAŞ MALZEMELERİNİN MALİYETLERİ HER HAFTA OYNUYOR”

HER hafta tıraş tarifelerinde artış olduğunu belirten Tepeköy Mahallesi’nde dükkanı bulunan deneyimli berber Erdem Sökmen, “Her hafta fiyatlarda bir oynama oluyor. Biz mümkün olduğu kadar fiyat artışlarını müşterilere yansıtmamaya çalışıyoruz. Maliyet fiyatlarından dolayı geçen hafta aldığım ürünü bu hafta aynı fiyata alamıyorum bu yüzden de fiyat farklılıkları her hafta oluyor. Berberler odasının vermiş olduğu bir tarife var biz bu tarifeye uymak zorundayız. Dediğim gibi elimizden geldiğince daha uyguna tıraş yapmaya çalışıyoruz. Ekstra bakımlar olduğu zaman tabi fiyatta yükseliyor.

“MÜŞTERİMİZE UYGUN TARİFE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

BÖLGELER değiştikçe fiyatların artığını belirten Ahmet Çetinkaya, “Saç kesimini 150 liradan yapıyoruz, sakalda işin içine girince toplamda 200 liraya tıraş yapıyoruz. Ortalama 3 ayda bir fiyatlara oda tarafından güncelleme geliyor. Biz bu zamları olabildiğince az uygulamaya çalışıyoruz. Odanın verdiği tarifeyi olabildiğince insanları yormadan uygulamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.