SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yedi Eylül’de asfalt ve kilit taşı çalışması hızla devam ediyor

Bu haber 03 Ağustos 2023 - 0:56 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ederken bir yandan da yeni açılan sokak ve caddeleri de asfalt ve parke taşına kavuşturmaya devam ediyor

YENİ inşaat sahalarının bulunduğu cadde ve sokaklarda bir bir çalışma gerçekleştiren Torbalı Belediyesi son olarak Yedi Eylül Mahallesi 5574.sokakta çalışma başlattı. Yazın toz, kışın da çamur bataklığıyla vatandaşları yüz üstü bırakmak istemeyen ekipler, kısa sürede parke taşını bu sokağa döşeyecek.

‘YOLLARIMIZI SICAK ASFALTIN YANI SIRA KİLİT TAŞI İLE DE YENİLİYORUZ’

ÖTE yandan Torbalı Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya şu ifadelere yer verildi: “Altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızı sıcak asfaltın yanı sıra kilit taşı ile de yeniliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yürüten ekiplerimiz 7 Eylül Mahallesi 5574 sokakta kilit parke döşeme çalışmalarına başladı”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.