SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

19 yerinden bıçaklanarak öldürülen kızın annesi konuştu: ‘Yardım edin’

Bu haber 15 Temmuz 2022 - 22:30 'de eklendi.

2 Aralık 2015 tarihinde cezaevinden kaçan şahıs, eşi Damla İbru’yu 19 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Talihsiz kızın annesi Aysun Eker, tam 7 yıl sonra az daha kızıyla aynı kaderi paylaşıyordu. Birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi tarafından darp ve tehdit edilen Aysun Eker’i komşularının çağırdığı jandarma ekipleri kurtardı. Verdikleri ifade sonrası serbest bırakılan şahısın tehditlerinden korkan Aysun Eker, “Benim sonum da kızım gibi olmasında korkuyorum. Ne olur yardım edin, beni o evden kurtarın” dedi.

OLAY gününü anlatan Aysun Eker, şöyle konuştu; “bundan tam 1 sene önce, evli olan adamla birlikte yaşamaya başladım. Kendisi ilçe dışında yaşıyordu ve evliydi. Bana Ayrancılar’da ev tuttu ve oğlum ile birlikte yaşamaya başladık. Kendisi de 15 günde bir yanıma geliyordu. Olay günü kızımın Çaybaşı’daki mezarına gitmiş ve ardından kız yeğenlerimle birlikte kafeteryada oturuyorduk. Telefonum çaldı ve nerede olduğumu sordu. Bende söyledim. Kendisi eve gelmemi söyleyerek hakaretlerde bulundu. Bende korktuğum için gitmek istemedim. Bu konuşmadan sonra ilçe merkezine geldi ve beni arabasına bindirdi.

‘ÇIĞLIKLAR ATIYOR VE BAĞIRIYORDUM’

O SIRADA fark ettim ki çok alkollüydü. Bana Torbalı Kaymakamlığı’nın arkasında bulunan sokakta peşpeşe ağzımın üstüne yumruklar attı. Çok korktum ve İzmir-Aydın asfaltına çıkıp, Ayrancılar’daki evimize götürdü. Oraya vardığımızda beni eve çıkarmak istedi ve bende direndim. Çığlıklar atıyor ve bağırıyordum. Komşular duydu ve pencerelere çıktılar. Hakaretler ve küfürler savuruyordu. Sonrasında ise zorla eve çıkardı ve bana çatal ile saldırarak “Çatalı gırtlağına sokağım” diye tehditler ediyordu. Zaten eve gelirken ‘jandarmayı falan ararım’ diye telefonumu elimden de almıştı.

‘KADIN CİNAYETİNE KURBAN GİTMEK İSTEMİYORUM’

EVDE küfür ve hakaretler sonrası şiddet ve darp devam etti. O sırada kapı çaldı ve ben de oğlumun geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Jandarma gelmişti ve bizi karakola götürdü. Kapıda ekipleri görünce çok sevindim. Çünkü beni öldürmesinden korkuyordum, onlar benim kurtarıcım oldu. İfade verdikten sonra saldılar o şahsı. Benden önce eve gelmiş ama jandarma yanımda olduğu için bir şey yapamadı. Beni ne kadar koruyabilecekler ki? Kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Bana o evi de o şahıs tutmuştu. Bilmediğim bir muhit, cebimde de beş kuruş param yok. Ayrılıp başka ev tutamıyorum. Yaşımdan dolayı da kimse bana iş vermiyor. Yetkililerden bana sahıp çıkmasını istiyorum. Allah rızası için ne olur yardım edin. Sonumun da 7 yıl önce öldürülen kızım gibi olmasından korkuyorum” şeklinde konuştu. (ÖZEL HABER)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.