SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiğdem Çiçekçilik anneler gününe hazır

Bu haber 11 Mayıs 2023 - 23:07 'de eklendi.

14 Mayıs günü Anneler Günü kutlanacak. Bu anlamlı gün için siparişlerin arttığını söyleyen Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, çok sayıda sipariş aldıklarını ve tam kadro bu özel güne hazır olduklarını söyledi.

ANNELER Günü hazırlıkları her yıl olduğu gibi bu yıl da günler öncesinden başladı. Ülkelere göre kutlama tarihleri değişen bu anlamlı gün, Türkiye’de önümüzdeki Pazar günü kutlanacak. Yani bu yılki Anneler Günü 14 Mayıs’a denk geliyor. Çiçekçilik sektörü için en önemli günlerden birinin Anneler Günü olduğunu belirten Çiğdem Çiçekçilik sahibi Semih Şen, bu özel gün için Sevgililer Günü’nden daha fazla talep aldıklarını anlattı.

BU ÖZEL GÜN ESNAFIMIZA BİR CAN SUYU VERECEK

ANNELERİN herkesin kalbinde özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Şen, “Çiçek satışlarımız çok iyi gidiyor. Bu özel gün esnafımıza bir can suyu verecek. Her yıl bu gün nedeniyle satışlarımız artar. Bu yıl da aynı artışı yaşıyoruz. Alternatif pek çok hediye var ama çiçek daha fazla tercih ediliyor” dedi.

“SEYYAR ÇİÇEKÇİLERE İZİN VERİLMEMELİ”

ŞEN, özel günlerde herkesin çiçek satmaya başladığını belirterek, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimleri ile Anneler Günü’nün aynı güne denk geldiğini hatırlattı. Semih Şen, şunları söyledi: ‘Özel günlerde yaşadığımız en önemli sorun herkesin çiçek satmaya başlaması. Fakat bu işi yapan esnaf, o gün için ciddi yatırımlar yapıyor. Oysa seyyar bir çiçekçiye bizim oda olarak müdahale etmemiz mümkün olmaz. Bunun önüne geçecek belediyelerdir. Belediyelere yazı yazarak, esnafımızı mağdur etmemeleri adına seyyar çiçekçilere izin verilmemesi yönünde talebimizi ilettik.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.