SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

155 ihbar hattı, amacının dışında aranıyor

Bu haber 07 Haziran 2023 - 9:28 'de eklendi.

Türkiye’nin her vilayetinden göç alarak nüfusu artan Torbalı’da asayiş olaylarının azaltılmasına yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polisler kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. 155 ihbar hattının Torbalı’da en fazla bilgi sormak için arandığı kaydedildi.

İLÇENİN her noktasında kurulan MOBESE’ler ile suçluların takibi yapılırken gelen her ihbar değerlendiriyor. Vatandaşların olayları 155 polis imdat hattının Torbalı’da amacının dışında arandığı tespit edildi.

ACİL pek çok durumda aranan 155 polis imdat hattına gelen ihbarlar doğrultusunda Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğündeki polisler en kısa sürede olay yerine giderek can ve mal güvenliğini sağlıyor. Gereksiz konularla meşgul edilmeyecek numaraların başında 155 ihbar hattı geliyor.

POLİSLER gelen her ihbara titizlikle takip ederken 155 polis imdat hattının amacının çok dışında en fazla bilgi almak için aranması dikkat çekti.

HATTIN acil yardıma ihtiyaç duyan kişilere yönelik olduğu her fırsatta vurgulanırken asılsız ve bilgi almak isteyenlerin arama yapmaması ile şubedeki polislerin olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale edeceği ön görülüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.