SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

1,5 yıldır doğalgazlı evlerine doğalgaz bekliyorlar

Bu haber 19 Şubat 2024 - 0:17 'de eklendi.

Pancar’lı Murat Özatalay isimli vatandaş, doğalgaz tesisatlarının döşnmiş olmasına ve proje yapılmasını beklerken gelen olumsuz yanıt ile şoke oldular. Bölge sakinleri tam 1,5 yıldır doğalgazlı evlerine doğalgaz bekliyorlar

ÖZATALAY, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Muhtar ve tüm muhtar adaylarına, başkan ve tüm başkan adaylarına, meclis üyesi ve meclis üyesi adaylarına bir vatandaş olarak sesleniyorum.

İkamet ettiğim Pancar Mahallesi Şehit Erdinç Tekirli Caddesi’ne; Pamukçu Osman Sokak’a; Menderes Yolu Caddesi’ne; gerekçesi ne olursa olsun doğalgaz bir türlü verilemedi. Muhtarlıklara asılan numaratajlara rağmen bizler proje içindeyken ‘proje dışında’ kalmış olduk. Demiryolunun karşılıklı bulunan paralel yollarında, doğalgaz kazı çalışması yapılmamıştır.

MUHTARLIKLARA asılan duyuruya istinaden; ev içi doğalgaz tesisatlarını firmalara 1,5 yıl önce yaptırdık. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz döneminde bizler inanılmaz şekilde mağdur edildik.

BİR vatandaş olarak bizler ötekileştirildik. Bu sorun giderilmeden hiç kimse oy için kapımızı çalmasın! Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz! Seçim öncesi vaat istemiyoruz, hizmet bekliyoruz. İsmim Murat Özatalay ve Pancar Mahallesi Şehit Erdinç Tekirli Caddesi’nde ikamet ediyorum.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.