SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

15 yaşındaki kız Serap 15 gündür kayıp!

Bu haber 10 Nisan 2022 - 0:04 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan 15 yaşındaki Serap Uçkun’dan tam 2 aydır haber alınamıyor. 18 Şubat tarihinde evinden çıkan ve bir daha hiç evine dönmeyen Serap için ailesi tedirgin.

KIZININ kaçırıldığını düşünen Emine Uçkun, ondan haber alabilen tek kişinin sevgilisi T.E. olduğunu iddia etti. Daha önce de kızının kaçırıldığını ve son olarak Selçuk’ta ekiplerce bulunduğunu iddia eden acılı anne, kızının hayatından şüphe duyduğunu belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

KIZININ evden kaçmadığını kaçsa evdeki eşyalarını, kimliğini ya da banka kartlarını alacağını ifade eden acılı anne, “Serap ben işteyken evden çıkmış, yanına sadece anahtarını almış. Bir daha hiç haber alamadık. Kimliği, banka kartları hep evde. Kızım daha önce de kaçırıldı.

YİNE kaçırıldığını düşünüyoruz. Gören ya da duyanların insaniyet namına bizi aramasını istiyoruz. Polise kayıp ihbarında bulunduk ama arama çalışmaları sonuç vermedi. Devlet büyüklerimiz bize yardım etsin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.