SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

15 Temmuz’un kahramanları Torbalı’da dualarla anıldı

Bu haber 15 Temmuz 2022 - 23:01 'de eklendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kahramanları, dün Torbalı’da düzenlenen törenle anıldı

Torbalı Şehitlik Anıtı’nda saat 10:00’da düzenlenen törene Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkan Vekili Ömer Şentürk, Torbalı Başsavcısı Vekili protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Torbalı İlçe Müftülüğü personeli şehit ve gazilerimiz için yapmış olduğu dua ile başlayan etkinlik, şehitlik anıtına karanfil bırakılmasıyla son buldu. Daha sonra ise protokol üyeleri Torbalı Belediye Kültür Merkezi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

15 Temmuz Anma Programı şehit kabir ziyaretleri ile devam ederken,  öğle namazından sonra Hacı Mümin Mesci Camii’nde Mevlid-i Şerif okunacak. Akşam saat 20:30’da ise Hükümet Caddesi’nden Torbalı Belediye Meydanına yürüyüş gerçekleştirilecek ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.