SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

14 okulda yapılan faaliyetleri değerlendirmek amacıyla toplantı yapıldı

Bu haber 23 Haziran 2023 - 13:54 'de eklendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlarda Yönetim Sistemleri Faaliyetleri kapsamında 14 okulda yapılan faaliyetleri değerlendirmek amacı ile Kazımpaşa Ortaokulunun ev sahipliği yaptığı toplantı yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı İnci-Hikmet Tözün Anaokulu, Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu, Kazımpaşa İlkokulu- Ortaokulu, Şehit Teğmen Serdar Genç İlkokulu –Ortaokulu, Ayrancılar Ege-Koop İlkokulu, Pancar Muzaffer Hanım İlkokulu Cengiz Topel Ortaokulu, Şehit Kadir Altuntaş Cumhuriyet Ortaokulu, Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Önder Turğay Anadolu Lisesi, Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi, Torbalı Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Okullar ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri’ ve ‘IS0 9001 Kalite Yönetimi Sistemleri’ çalışmaları kapsamında 60 kişilik eğitim faaliyeti tamamlandı.

TORBALI Kaymakamlığı makamınca 74289668 Sayı ve 12.04.2023 Sayılı oluru ile de çalışma grupları belirlenerek, ayılık çalışma takvimi belirlenerek resmi olarak duyurusu da yapıldı. Bu takvim doğrultusunda bir araya gelinerek yapılan dokümantasyon değerlendiriliyor.

TORBALI İşyeri Sağlık ve Güvenliği Bürosunca yapılan faaliyetlerine 2023 yılı sonuna kadar 14 okulun ilgili yönetim sistemlerini kurarak İSO belgeleri almaları hedefleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.