SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

110 kilogramlık Orkinos tuttu

Bu haber 30 Ağustos 2022 - 8:53 'de eklendi.

40 yıldır amatör balıkçılık ile uğraşan Ziraat Bankasından Emekli Muhlis Yeşilyurt ile oğlu Semih Yeşilyurt tuttukları dev balıklar ile rekor kırıyor. Semih Yeşilyurt geçtiğimiz aylarda 100 kilogram ağırlığında Orkinos balığı tutup herkesin konuştuğu isim olurken bu kez babası Muhlis Yeşilyurt dev bir Orkinos tuttu.

SIĞACIK açıklarında yaklaşık 110 kilogram ağırlığındaki dev Orkinos tutan Yeşilyurt balıkçılıktaki profesyonelliğini gösterdi. 40 yıldır balıkçılık yapan Muhlis Yeşilyurt oğlunu da 6 yaşından bu yana balığa götürerek amatör balıkçı yaptı. Balık tutarken tüm kurallara riayet eden başarılı balıkçı tuttuğu her balığı Sığacık Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne bildirip, ödeme yapıyor.

40 YILDIR denize açılıp balık tuttuğunu bu aktivite ile stres attığını dile getiren Yeşilyurt, böyle dev balık tutmanın keyfinin başka olduğunu söylüyor. Her şeyi kuralına göre yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt 110 kilogramlık balık için 300 TL Sığacık Tarım ve Orman Müdürlüğüne ödeme yapacaklarını da belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.