SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

11 yılda Torbalı’nın en büyük bayan kuaförü oldu

Bu haber 12 Nisan 2023 - 6:52 'de eklendi.

11 yıl önce 3 tezgahlı bir kuaför salonuyla ‘Emre İmzalı Saçlar’ sloganıyla faaliyete başlayan Emre Bayan Kuaförü bugün Torbalı’nın en büyük kuaför salonu oldu ve ilk şubesini dün açtı. Emre Duygu tarafından işletilen kuaför salonu, Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan 3 katlı yerinin yanı sıra şimdi de Torbalı Mahallesi Saat Kulesi meydanındaki şubesiyle müşterilerine hizmet verecek.

TORBALI Mahallesi Saat Kulesi meydanında bulunan 300 metrekare büyüklüğe sahip kuaför salonunda profesyonel 7 personel görev yapıyor. Aynı anda 10 müşteriye hizmet verebilecek kapasiteye sahip iki katlı işletmenin üst katında giyinme ve sir bölümü bulunuyor. ‘3 tezgahlı salondan, ilçenin en büyük 2 şubeli salonuna’ ifadelerinde bulunan Emre Duygu, “Rabbime şükürler olsun. Bu yolda ekip arkadaşlarıma ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli müşterilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EGE BÖLGESİNDE BİLİNEN İSİM OLDU

RENKLENDİRME ve saç kesiminde kendisini ispatlamış olan Kuaför Emre, Torbalı’nın yanı sıra İzmir ve hatta Ege Bölgesi’nde bilinen bir marka haline geldi. Torbalı Caddesi’ndeki mekanının yetersiz gelmeye başlaması ile birlikte, Mayıs 2022 tarihinde ilçenin en gözde bulvarı olan Sadık İleri Bulvarı’nda 3 katlı mekanına taşınmıştı. Aradan geçen bir yılda yeni şubesini açarak daha da büyümeye devam eden Emre Kuaför’ün ilk hedefi ise şube sayısını arttırmak. Yeni konseptli şubesiyle müşterilerini adeta büyüleyen Emre Duygu yeni mekanında muhteşem işlere imza atacak.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.