SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

11. sınıf öğrencisi girdiği TYT sınavında birinci oldu

Bu haber 19 Ekim 2023 - 22:34 'de eklendi.

Modern eğitim olanaklarıyla Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Aday Akademi, öğrencilerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Son olarak, Murat Kerim Yılmaz isimli öğrencisi, Torbalı Anadolu Lisesi’nde yapılan TYT denemesinde okul birincisi oldu.

AYNI zamanda, Aday Akademi öğrencisi de olan Murat Kerim Yılmaz Henüz 11. Sınıf olmasına rağmen gösterdiği başarı takdir topladı.

TORBALI’DA eğitim veren Aday Akademi, öğrencilerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Öğrencilerini hem sınavlara hazırlanıyor, hem de öğrendiklerini pekiştirme imkanı buluyorlar

8 KİŞİLİK özel sınıflarda, kişiye özel ders programları ile adından söz ettiren Aday Akademi, öğrencileri hem sınavlara hazırlıyor, hem de okulda öğrendiklerini pekiştirme imkanı sağlıyor. Uzman kadrosu ile dikkat çeken Aday Akademi ile Torbalılı öğrenciler artık derslerinden geri kalmayacaklar.

ADAY Akademi olarak öğrencilere büyük fırsatlar sunduklarını belirten Kurum Müdürü Alper Tunga Kocaman, “Aday Akademi olarak öğrencilerimizi gerçek sınav deneyimi ile eğitiyoruz. Bire bir ders imkanı ve 8 kişilik özel sınıflarda verdiğimiz eğitim ile öğrencilerimizi hem üniversite sınavlarına hazırlıyoruz, hem de okuldaki sınavlara hazırlıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.