SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

11. Bayındır Balcılar Kiraz Festivali yarın yapılacak

Bu haber 17 Haziran 2023 - 12:47 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Bayındır’ın Balcılar Mahallesi’nde düzenlenen Balcılar Kiraz Festivali bu sene 18 Haziran Pazar (yarın) günü 11. kez kutlanacak

İHRACATA yönelik üretimde önemli artışın görüldüğü Balcılar Köyü Kirazının ismini duyurmak ve kendi bölge ismiyle markalaşabilmek için düzenlenen “Balcılar Kiraz Festivali” Bayındır Belediyesi tarafından, Bayındır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ege İhracatçı Birlikleri’nin katkılarıyla düzenleniyor. Festival geçen sene olduğu gibi Bayındır Belediyesi tarafından mahalle merkezinde hazırlanan festival alanında kutlanacak.

18 HAZİRAN Pazar günü saat 15.00’da yapılacak tören ile başlayacak festivalde Kiraz Güzeli Yarışması ve En İyi Kiraz Yarışması gibi etkinliklerin yanı sıra sanatçı Ayşe Dinçer da ücretsiz bir konser verecek. Konser saat 18.00’de başlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.