SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

108 adaydan 99’u direksiyon sınavını ilk seferde geçti

Bu haber 23 Mayıs 2023 - 0:43 'de eklendi.

Bu hafta sonu Torbalı’da gerçekleşen direksiyon sınavında Elit Kızılateş Sürücü Kursu rekor başarıya imza attı. 108 sürücü adayının girdiği direksiyon sınavında elde edilen başarının ardından adaylar, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı

İLÇENİN ve bölgenin en başarılı sürücü kurslarından birisi olan ve birisi Ayrancılar’da olmak üzere ilçede iki şube ile hizmet veren Kızılateş Sürücü Kursları, bu hafta sonu Torbalı’da gerçekleşen direksiyon sınavında kırılması güç bir rekora imza attı.

Ağır vasıta, otomobil ve motosiklet klasmanlarında 108 adayın girdiği sınavda yüzde 87 başarı sağlayan kurumun öğrencileri, direksiyon sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından mutluluklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla gösterdiler. Sürücü adayları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, elde ettikleri başarılarda pay sahibi olan direksiyon eğitmenlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

108 ADAYDAN 99’U SINAVI İLK SEFERDE GEÇTİ

İMZA attıkları rekor başarının ardından bir açıklamada bulunan Elit Kızılateş Sürücü Kursu Müdürü Elif Özdere, “Adaylarımız bu hafta sonu girdikleri sınavda oldukça büyük bir başarı elde ederek bizleri gururlandırdılar. Elit Kızılateş Sürücü Kursu her şeyden önce bir eğitim kurumudur. Özel eğitim kurumları her ne kadar başarılarını ciroları üzerinden ölçmeyi prensip edinmiş olsa da biz kurumumuzun başarısını, kursiyerlerimizin elde ettiği başarı ile ölçeriz.

Hafta sonu direksiyon sınavına giren 108 kursiyerimizden 99 tanesi ilk kez girdiği direksiyon sınavını geçerek bizlere büyük bir mutluluk yaşattılar. Kursiyerlerimizi ve kursiyerlerimizin başarısında büyük pay sahibi olan eğitmenlerimizi tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.