SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

101 yaşındaki asırlık üyelerine plaket verdiler

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:20 'de eklendi.

CHP Torbalı İlçe Örgütü, Düverlik Mahallesi’nde dün gerçekleştirdiği öbek çalışması sırasında kapısını çaldıkları 101 yaşındaki parti üyesi Ayşe Dudu Ceylan’a plaket verdi. Plaket takdiminde ise duygu dolu anlar yaşandı

SAHADA oldukça aktif bir çalışma yürüten ve çalışmalarıyla Torbalılıların büyük takdirini toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü dün Düverlik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği öbek çalışması sırasında kapısını çaldığı 101 yaşındaki CHP üyesi Ayşe Dudu Ceylan’a plaket takdim etti. CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir tarafından takdim edilen plaketi alan Ayşe Dudu Ceylan ve öbek çalışmasına çıkan CHP üyeleri son derece duygulu anlar yaşadı.

CHP’Yİ İKTİDARDA GÖRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

PLAKETİ evin en güzel yerine koyacağını ifade eden Ceylan, bu plaketin hayatı boyunca aldığı en anlamlı hediye olduğunu ifade etti. Tüm CHP üyelerine sevgilerini ve selamlarını ileten Ceylan’ın en büyük isteğinin ise CHP’nin yerel ve genelde iktidara geldiğini görmek olduğu öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.