SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

100.yıl koşusundaki başarıdan sonra bu sefer de 2. oldu

Bu haber 06 Kasım 2023 - 14:56 'de eklendi.

Torbalılı sporcu Özay Atasoy Kuşadası’nda düzenlenen yol koşusunda dereceye girerek 2. Oldu. Geçen haftaki 100.yıl koşusundaki başarısından sonra bu sefer de ikinci olması başarı grafiğini yükselttiğini kanıtlamış oldu

AYDIN Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’nda düzenlediği “Limit Sensin Aydın” koşu etkinliği 5 ve 10 bin metre kategorilerinde koşuldu. Dereceye giren sporcular ödüllendirilirken 10 bin metre erkeklerde Özay Atletizm’de Triatlon ve çocuk atletizmi antrenörüde olan Özay Atasoy yaş grubunda 2. oldu.

ÖZAY Atasoy kendisine destek olan Fabyon Otomasyon Sistemleri sahibi Mustafa Kırmızı’ya da destekleri için teşekkür etti.

YEŞİLLE mavinin buluştuğu Kuşadası bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Şehrin doğal güzelliklerinin içerisinde koşu yarışmasına katılan yarışmacılar Kuşadası’nın tanıtımına da katkı sundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.