SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

10 yıldır oto alım-satım işiyle uğraşan Ahmet Gündüzeli, kendi yerini açtı

Bu haber 18 Ağustos 2022 - 0:35 'de eklendi.

10 yıldır otomobil alım satım işiyle uğraşan Ahmet Gündüzeli, Alpkent Mahallesi Naci Tuncel Caddesi üzerindeki İZSU’nun karşı çaprazına CNR Auto adlı işletmeyi açtı. Genç işletmeci, burada 2. el oto alım satım işi yapacak.

AYNI zamanda 6 yıldır Dağkızılca’da fırını bulunan Ahmet Gündüzeli, “Yıllardır fırıncılığın yanı sıra oto alım-satım işiyle uğraşıyorum. Şartların olgunlaşmasının ardından nihayet kendi yerimi açtım” diye konuştu.

HER MARKA MODEL ARAÇ SATILACAK

150 METREKARE büyüklüğe sahip olan CNR Auto’da her marka ve model araçların alım ve satımı yapılacak.

MÜTEAHHİTLİK DE YAPACAK

FIRINCILIK işine de devam edeceğini anlatan Ahmet Gündüzeli, ayrıca inşaat işleri ile de uğraşacağını belirterek, “Piyasanın düzelmesinin ardından müteahhitlik de yapmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Genç işletmeci, tüm dost ve misafirlerini yeni yerlerine beklediklerini de sözlerine ekledi. Ahmet Gündüzeli İletişim: 0 534 730 49 29

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.