SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

10 yılda halı yıkama sektöründe devleşti

Bu haber 25 Ocak 2023 - 22:43 'de eklendi.

Torbalı Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Arsallar VİP Halı Yıkama firması, ev hanımları tarafından ‘en çok aranılan firma’ oldu.

2012 yılında halı yıkama işine giren Kerem Arsal, gün geçtikçe sektörde aranılan isim oldu. Ekibiyle birlikte büyük iş başaran, bir günde yüzlerce metrekare halı yıkayan Arsal, müşterinin evinden alıp, tekrar evine bıraktığı halıları tertemiz yapıyor. Temizlemede yüzde yüz yerli ilaç kullanan Kerem Arsal, “Halıların müşterinin evinden alıp, tekrar evine kadar götürüyoruz ve hiçbir ek ücret talep etmiyoruz. Kurumsal firmalara aylık ödemeli iş yapıyoruz” şeklinde konuştu.

APARTMANLARDA HALI YIKAMANIN KOMŞULARIN ARASINI AÇIYORDU

YAŞAM alanları ve evlerin en önemli malzemelerinden olan halı, kilim ve battaniyelerin temizlenmesi artık ev hanımları için sorun olmaktan çıktı. Yedi Eylül Mahallesi’nde bulunan tesiste hizmet veren Arsallar VİP Halı Yıkama, bayanların bu sorununu çözmek için 10 yıldır faaliyet gösteriyor. Arsallar, halı yıkama işletmeleri sayesinde birçok apartmanda halı silkme ve yıkama meselesinden çıkan tartışmaların sona erdiğini belirtti. Artan su ve deterjan fiyatları karşısında halı ve kilimleri yıkamacıya vermenin daha hesaplı olduğunu ifade eden genç işletmeci, halı yıkayan bir bayanın birkaç gün kendine gelemediğini ve apartmanlarda halı yıkamanın komşuların arasını açtığını söyledi.

TÜM KÖYLERE VE AYRANCILARA DA ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

HALI yıkama makinesi ile tam profesyonel bir kuruluş olan Arsallar VİP Halı Yıkama, bu konuda deneyimli bir hizmet sunuyor. Tam otomatik halı yıkama makinesi ve kapalı ortamda kurutma gibi başlıca özelliklere sahip olduklarını dile getiren Kerem Arsal, dileyen müşterilerin yıkama merkezlerine gelerek yerinde inceleyebileceklerini ifade etti. Halının yanı sıra koltuk ve perde de yıkadıklarını anlatan Arsal, Ayrancılar ve köyler dahil olmak üzere tüm Torbalı geneline ücretsiz servis imkanı sağladıklarının altını çizdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.