SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

1 yılda biriktirdi, muhtara teslim etti

Bu haber 17 Aralık 2021 - 2:00 'de eklendi.

Torbalı’nın sevilen esnaflarından Halis Düzgün, doğayı ve çevreyi korumak amacıyla işyerinde biriktirdiği atık pilleri, Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran’a teslim etti

ÇEVREYE oldukça zararlı olan atık pillerin geri dönüşüme kazandırılması ve bertaraf edilmesi amacıyla kampanya başlatan ve bu konuda birçok ödül alan Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran’a bir destek de Torbalı’nın sevilen esnaflarından Halis Düzgün’den geldi. Doğayı ve çevreyi korumak amacıyla işyerinde biriktirdiği atık pilleri Kuran’a teslim eden Düzgün, “Atık pillerin doğaya ve çevreye çok ciddi zararları bulunuyor. Ben de bu pilleri çöpe atmak yerine işyerimde biriktirmeye başladım. Yaklaşık 1 yıldır topladığım atık pilleri Torbalı Mahallesi Muhtarımız sayın Hüseyin Kuran’a teslim ettim. Kendisinin bu yönde başarılı çalışmaları var” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

ATIK pillerin çevreye büyük zararlar verdiğini belirten Torbalı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuran, “Çevremizi korumak, doğamıza sahip çıkmak amacıyla atık pilleri toplayıp geri dönüşüme kazandırıyoruz. Bu kampanyaya verdiği değerli destekten dolayı Torbalı’mızın sevilen esnaflarından sayın Halis Düzgün’e teşekkür ediyorum” dedi. Kuran, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği atık pil kampanyası sebebiyle ödül almış, ödül olarak kazandığı bilgisayarı ilçedeki bir okula bağışlamıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.