SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erol amca, hayırsever işadamı sayesinde akülü arabasına kavuşacak

Bu haber 14 Ağustos 2019 - 16:15 'de eklendi.

Akülü aracı bozulan engelli Erol Karaduman’a Torbalılı hayırsever iş adamı yardım edecek

Torbalı ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Erol Karaduman, 15 yıl önce tarlaya çalışmaya giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek kullandığı traktörün altında kaldı. Sol bacağından yaralanan Karaduman’ın kalça kemiği kırıldı. Yaklaşık 10 yıldır her yere akülü tekerlekli arabasıyla giden Karaduman’ın aracı 3 ay önce bozuldu. Defalarca yaptırmasına rağmen aracı bir türlü çalışmayınca Karaduman, evde hapis hayatı yaşamaya başladı. Hayırsever ve yetkililerden yardım isteyen Karaduman’ın sesini EGELİ SABAH duyurdu.

TALİMAT VERDİ

Önceki gün yayınlanan “Arabası bozuldu evde hapis kaldı” başlıklı haberin ardından İzmirli iş adamı Torbalı Bahçeşehir Koleji’nin sahibi Yıldırım Baytekin, Karaduman’ın yardım çığlığına kulak verdi. EGELİ SABAH’a ulaşan Baytekin, Erol Karaduman’a yeni akülü araç alınması için yardımcılarına talimat verdi. Baytekin, “Haberi görünce çok etkilendim. Yeni bir akülü araç alınması için yardımcılarıma talimat verdim” diye konuştu. Erol Karaduman ise Yıldırım Baytekin’e teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.