Sağlık yolunda şarampole yuvarlanıp yan yatan araçta sıkışan talihsiz sürücü, itfaiye ekiplerinin çabası ile çıkartılarak hastaneye kaldırıldı
DÜN öğle saatlerinde aniden bastırarak etkili olan yağış sürücülere zor anlar yaşatırken, bir sürücü ise araç hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı. Sağlık – Ahmetli yolu üzerinde gerçekleşen kazada, bir kamyona çarptıktan sonra kaygan yağış nedeniyle kontrolden çıkan 35 YEY 11 plakalı araç, şarampole yuvarlandı. Yağmur sularının aktığı su kanalına yuvarlanan araç sürücüsüne ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılırken, sürücünün hayati tehlikesi bulunmaması herkesi sevindirdi. Aracın hava yastıklarının kaza sırasında açıldığı ve sürücüyü koruduğu gözlemlendi. İtfaiye çalışanlarının yoğun mücadelesi sonucunda aracından çıkartılan talihsiz sürücü, Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İNCELEME BAŞLATILDI
TALİHSİZ kaza Sağlık – Ahmetli yolunda hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Kaza yapan A. Y, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yan yatan aracından çıkarıldı. İddiaya göre kaza, önündeki traktörü sollamak isteyen bir kamyonun aniden 35 YEY 11 plakalı aracın önüne çıkması ve bu nedenle kontrolünü kaybeden sürücünün kaygan zeminde kontrolü kaybetmesi nedeniyle gerçekleşti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.













