SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emlakçılar korsanlara savaş açtı

Bu haber 19 Şubat 2016 - 13:06 'de eklendi.

Torbalı’da faaliyet gösteren emlakçılar ayakçı emlakçılardan dolayı isyan bayrağını çektiler. Emlakçılar birliği Torbalı’da Kaymakam, Vergi Dairesi ve Tapu Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Önce Torbalı Vergi Dairesi Müdürü Naci Hüzar’a daha sonra Torbalı Kaymakamı Aydın Memük’e en son olarak da Torbalı Tapu Müdürü Mehmet Akif Güçlükol’a ziyarette bulunuldu. Emlakçılar Birliği Başkanı Serkan Filiz, yönetim kurulu üyelerinden Alaattin Polat, Sehar Dinç, Mutlu Emet ile Ticaret Odası Meclis Başkanı Erkan Akson, Bekir Söyler ve Aydın Mimaroğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretin sebebi Torbalı’da korsan emlakçıların sayılarının hızla artması.

Emlakçılar Birliği Başkanı Serkan Filiz, “Emlakçılar olarak gerçekten çok zor durumdayız. Çünkü Torbalı’da merdiven altı çok emlakçılık yapan var. Biz vergimizi veriyoruz ama kayıt dışı yani ayakçı diye tabir ettiğimiz kişilerle muhatap ediliyoruz. Bizler vergimizi veriyoruz ama bunlar ise ceplerinden bir lira bile çıkmadan para kazanıyorlar. Ayrıca yaptıkları işler ellerinde patlayınca aldıkları avans paraları da geri vermediklerini bunun için Tapu, vergi dairesi ve Torbalı Kaymakamı’ndan yardım bekliyoruz. Bu ayakçı diye tabir edilen kişilerin takip edilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.