SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Pamukyazı ve Özbey’de imar olacak söylentilerine inanmayın’

Bu haber 19 Şubat 2016 - 8:15 'de eklendi.

TORBALI’DA hizmet veren Fatih Emlak sahibi Hasan Sak, imar düzenlemesi olmayan Pamukyazı ve Özbey Mahallelerinde çalışma yapıldığı dedikodusu çıktığını ve halk arasında karmaşa olduğunu söyledi. Torbalı Belediyesi tarafından açıklanan imar düzenlemesi ile ilgili durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Sak, “Belediye tarafından Pamukyazı ve Özbey’de imar çalışmaları olduğu yönünde bir açıklama yok. Böyle bir durum varsa da Torbalı Belediyesi’nin bunu kamuoyu ile paylaşması gerekir” dedi.

‘ASILSIZ SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMEYİN’

VATANDAŞIN kulaktan dolma bilgilerle yanlış kanıya vardığını ifade eden Fatih Emlak işletmecisi Hasan Sak, “Söylentinin nereden çıktığı belirsiz. Vatandaşımız asılsız söylentilere itibar etmesin. Şu anda iki mahallede imar çalışması olduğu yönünde bir açıklama veya çalışma yoktur” şeklinde konuştu. Yıllardır mahallelinin tapuları olmadığı ve imar sorunu çözülmediği için kaçak evler yapmak zorunda kalmış, birçok vatandaş cezaya çarptırılmıştı.

İKİ MAHALLENİN YÜZDE 95’İ RUHSATSIZ

YILLARDIR işlettikleri ve üzerine ev yaptıkları hazine arazilerinin kendilerine devredilmesini dört gözle bekleyen Pamukyazı ve Özbey Mahallesi sakinleri bu çilenin bir an önce çözülmesini bekliyor. Pamukyazı ve Özbey Mahallesi’ndeki birçok ev ruhsatsız ve kaçak yapı olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz yıllarda Torbalı Belediyesi ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.