SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Survivor’ın yüz karası bir olay’

Bu haber 15 Mayıs 2019 - 18:53 'de eklendi.

TV8’de yayınlanan ‘Survivor Panorama’ programının yorumcuları arasında yer alan Hakan Hatipoğlu, Hikmet-Atakan kavgasıyla ilgili olay açıklamalara imza attı.

Hakan Hatipoğlu, “Survivor’ın yüz karası bir olay. Ben burada Atakan’ı hatalı buluyorum. Atakan’ın yapması gereken ayakkabı fırlatmak değildi. Orada Atakan, Hikmet’in arkasından suya atlamalıydı. Burada erkek adam böyle yapar. Ben öyle yapardım” ifadelerini kullandı.

Survivor’ın eski yarışmacısı Hatipoğlu, “Finalde bile bu olay Hikmet’n önüne gelecektir. O kadar büyük bir hata. Seda ve Yusuf dışında kimse karışmıyor. Bu hareket çok ayıp bir şey, kolay kolay şampiyon olamazsın. Hikmet bunlar yapılacak şeyler mi?” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.