SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hakkı Güney adaylıktan çekildi, Baytekin’i destekleyecek

Bu haber 28 Kasım 2018 - 16:09 'de eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığını açıklayan Hakkı Güney, ilçe gündemini sarsacak bir çıkış yaparak adaylıktan çekildi. Güney, yerel seçimlerde daha şanslı olarak gördüğü diğer CHP’li aday adayı Yıldırım Baytekin’i desteklediğini dile getirdi. Hakkı Güney, Baytekin’in lehine adaylıktan çekildiğini açıklayan dilekçeyi Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığına sunacak.

Deneyimli siyasetçi, Baytekin ile birlikte gittiği Genel Merkez’de yapmış olduğu görüşmeler sonucunda bu kararı aldığını açıkladı.

Güney, “Sayın Baytekin’in partimizi birlik, beraberlik içerisinde başarıya götüreceğine inandığından; bu birlik ve bütünlüğe katkı sağlamak amacıyla onun lehine adaylıktan çekiliyorum. Gün ‘ben’ değil, ‘biz’ deme günüdür. Güçlerimizi birleştirerek sonuç alacağız. Partimizin yerelde ve genelde iktidara gelmesi için çalışmaya var gücümle devam edeceğimi açıklıyorum” diye konuştu.

Hakkı Güney, 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde CHP’nin Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı olmak üzere başvurmuştu. Hemen seçim bölgesinde çalışmaya başlayan tecrübeli siyasetçi, bu amaçla sivil toplum kuruluşlarına, hemşeri derneklerine, esnaf ve sanatkârlara, köy muhtarlıklarına, üretim kooperatiflerine ziyaretlerde bulunmuştu. Torbalı genelinde ve parti kamuoyunda çeşitli toplantılar yaparak destek istemiş ve görüş alışverişinde bulunmuştu. Güney, “Bu ziyaretlerde, gerek parti kamuoyumuz, gerek Torbalı halkı, Sivil Toplum Kuruluşları, köylülerimiz, kooperatif temsilcileri; bize samimi olarak destek ve düşünceleri ile önerilerini ifade ettiler” dedi.

‘PARTİMİZİ BİRLİK, BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARIYA GÖTÜRECEĞİNE İNANIYORUM’

Güney, “Yaptığım değerlendirmeler sonucunda içinden geçtiğimiz dönemin hassasiyeti, parti yararı, politikalarımızın halkımıza yansıması için böyle bir karara vardım. Tüm bu nedenlerde, Sayın Baytekin’in önümüzdeki yerel seçimlerde daha şanslı olduğundan ve partimizi birlik, beraberlik içerisinde başarıya götüreceğine inandığımdan; bu birlik ve bütünlüğe katkı sağlamak amacıyla Yıldırım Baytekin lehine adaylıktan çekiliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.