SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fenerbahçe’den Altınordu’ya ziyaret

Bu haber 13 Eylül 2018 - 13:52 'de eklendi.

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü David Badia, Altınordu’nun Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde incelemelerde bulundu.

Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, Badia’nın Altınordu Futbol  Akademisi (ALFA) Direktörü Savaş Serdar’la birlikte Metin Oktay Yerleşkesi’nde  incelemelerde bulunduğu, kulübün diğer tesisleri hakkında da bilgiler aldığı  ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Badia, Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki  sahalarda çim kalitesini çok iyi bulduğunu belirterek şunları kaydetti:”İzmir’e gelmeden önce yaptığım araştırmalar sonucunda belirli bir  fikrim oluşmuştu ancak görmek ve yaşamak farklı bir duygu. Burada yapılanlar  Avrupa standartlarında. İş, sadece saha ve bina inşa etmek değil, bu noktada  önemli olan her şeyi bir felsefe etrafında birleştirebilmek. Görüyorum ki  Altınordu bunu çok iyi başarmış.”

ALFA Direktörü Savaş Serdar ise akademinin kapısının herkese açık  olduğunu belirterek, “Elimizdeki bilgiyi bu toprakların çocuklarına yatırım  yapmak isteyenlerle paylaşmak bizim için büyük mutluluk.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.