Plus Travel seyahat sektöründe çığır açıyor. Lüks otelde konaklamalı 1 gece 2 gündüz sürecek olan Çanakkale turu için hazırlıklarını sürdüren firmanın turuna katılanlar, Çanakkale’nin adeta altını üstüne getirecek. İşletmeci Tamer Özev, tur fiyatının da kişi başı sadece 250 TL olduğunu söyledi.
TORBALI’DA hizmete veren Plus Travel, sektöre hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede tatilseverlerin dikkatini çekmeyi başaran firma, şimdi de ‘Çanakkale Turu’yla ilçe halkının karşısına çıktı. 5-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 1 gece 2 gündüz sürecek Çanakkale turunda, bu tarih kokan kentin adeta altını üstüne getireceklerini söyleyen işletmeci Tamer Özev, “5 Mayıs’ta başlayacak olan turumuzda Torbalılı vatandaşlarımızı Çanakkale’nin eşsiz güzelliklerini gezdireceğiz” şeklinde konuştu.
‘KAZ DAĞLARI’NIN NEFİS HAVASINI SOLUYACAKSINIZ’
PLUS Travel’ın sahibi Özev, gezinin detaylarını anlatarak, “Gezimiz kapsamında Çanakkale, Kaz Dağları, Ayvalık ve Cunda Adası gezilecek. Tarihi yerlerde unutulmaz anlar yaşanacak. Doğa güzellikleriyle bilinen Kaz Dağları’nın nefis havasını soluyacaksınız. Torbalı halkı için konforlu, eğlenceli ve keyifli bir tur yapacağız. Turumuza katılmak isteyenler, Tepeköy Mahallesi’ndeki Merkez Orhaniye Cami karşısında bulunan ofisimize kayıt yaptırmaları gerekiyor” diye konuştu.
ARAÇLARIMIZ LÜKS VE KONFORLUDUR
UZUN yıllardır Anadolu ve yurtdışı turu yapan Plus Travel’ın sahibi Tamer Özev ve aracı 35 TIS 25 plakalı otobüs, bir süre önce düzenlenen anket sonucu ‘yılın en konforlu ve müşteri memnuniyeti’ alanlarında başarı elde etmişti. Seyahat sektörüne yepyeni bir soluk getiren deneyimli isim Özev, “Dinamik yapımızı pozitif düşünme gücüyle birleştirip güler yüzlü, güvenli, saygın seyahatler gerçekleştiren örnek bir kuruluş kimliğimizi değerli Torbalı halkımıza sunuyoruz. Araçlarımız lüks ve konforludur. Bu konuda kendimize güveniyoruz” dedi.













