SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en eski bebek mağazası

Bu haber 14 Mart 2018 - 11:03 'de eklendi.

14 YILDIR hizmet veren Torbalı’nın en eski çocuk ve bebek ürünleri satışı yapan Öykü Bebe, önümüzdeki sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kazımdirik Caddesi Pehlivanoğlu Alışveriş Merkezi karşısındaki 2 katlı ve 160 metrekarelik mağazasında hizmet veren Öykü Bebe’de yenidoğan ağırlıklı 0-3 yaş arası kıyafetler, biberon ve emzik çeşitleri, bebek arabaları, sepet beşikler, bebek deterjanları ve uyku setleri gibi envai çeşit ürünün satışını gerçekleştiriyor. Köklü firmanın işletmeciliğini ise Serap ve Rıfat Özkan çifti yapıyor.

AİLELERİN TERCİH ETTİĞİ İLK FİRMA OLUYOR

HİZMET verdikleri süre boyunca, en kaliteli ve fiyat bakımından en iyi firmaların ürünleri deneyerek tespit ettiklerini söyleyen Rıfat Özkan, “Bebeğiniz için gerekli tüm ürünleri kapsayan geniş ürün yelpazemizi, her geçen gün arttırarak insanların ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” dedi. Öykü Bebe, bebek ve çocuk giyim, onların ihtiyacı olan tüm ürünlerde en iyisini sunmayı amaçlayan ebeveynlere destek amacıyla, kendine güvenli, farklı olmak isteyen ailelerin tercih ettiği ilk firma oluyor.

TORBALI’DA BIZIM GIBISI YOK

TORBALI’DA bebek çocuk giyimin yanı sıra bebekler için ihtiyaç olabilecek tüm ürünlerin satışını yaptıklarını anlatan Serap Özkan, iki katlı olan mağazalarına müşterilerinin her ihtiyaçlarına cevap verdiklerini ifade etti. Özkan, ilçenin en eski bebek ürünleri mağazası olduklarını ve bunu da kalite çizgisinden vazgeçmeyerek başardıklarını anlatarak, ilçe halkının gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.