SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Fibonacci’den fark atan sömestr programı

Bu haber 01 Ocak 2018 - 10:54 'de eklendi.

OKULLAR açıldı, sınav sistemleri değişti derken bir dönem daha bitiyor.2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sonuna yaklaştığımız bu günlerde Fibonacci Koçluk Merkezi Eğitim Koçu Mustafa Onurhan Aydın, hazırladıkları ‘Sömestr Doping’ programının detaylarını paylaştı. Aydın, “Sömestr tatili öğrencilerin tabiri caizse iple çektikleri dönem. Şimdiden tatil planı yapan öğrenciler olduğu gibi, sınavlara hazırlanan  öğrenciler ise bu zaman dilimini nasıl değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyor. Fibonacci Ekibi olarak TYT&YKS hazırlık öğrencilerine yönelik muhteşem bir doping program hazırladık” dedi.

SON KAYIT TARİHİ 15 OCAK

29 OCAK – 2 Şubat tarihleri arasında uygulanacak programının detaylarını da açıklayan Mustafa Onurhan Aydın, “Her sabah deneme çözümü ile güne başlayacağız. Ardından sınav sorularının analizi ve TYT ve YKS ye yönelik konu tekrarları yapılacak. Öğrencilerimiz eksik oldukları konuları bu program ile kapatacak, verimli ve sistemli sınav çalışması yapmayı öğrenecekler. 5 gün sürecek bu yoğunlaştırılmış programa katılmak isteyen öğrenciler, 15 Ocak’a kadar kayıtlarını oluşturabilirler” şeklinde konuştu.

‘ACELE EDİN’

DOPİNG Sömestr Programının kontenjan ile sınırlı olduğunu belirten Eğitim Koçu Mustafa Onurhan Aydın, “Önceki senelerde de TEOG , YGS ve LYS ye yönelik doping programlarımız oldu. Veliler de öğrenciler de bu programlar ile motivasyonlarını kazanıp, çok güzel çalışmalarla hedeflerine ulaştılar. Her sene özellikle sınavlara hazırlık sürecinde düzenlediğimiz doping programlara ilgi yoğun oluyor. Bu sene de velilerimizin ve öğrencilerimizin memnuniyetini kazanacak, öğrencilerimizin başarısında çok önemli bir zaman dilimi olacak Sömestr Doping Programımıza kayıtlar başladı. Katılmak isteyen öğrencilere acele etmelerini öneriyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.