SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiğköfteci Ömer Usta’nın ilçedeki tek bayisi açıldı

Bu haber 14 Ekim 2017 - 11:11 'de eklendi.

UĞUR Mumcu Bulvarı üzeri Yemen Kahvecisi çaprazında ülke genelinde ünlü bir çiğköfte firmasının bayiliği açıldı. Genç işletmeci Savaş Kazan, Çiğköfteci Ömer Usta’nın bayiliğini bulvar üzerindeki 50 metrekarelik dükkâna açtı. Torbalı’daki tek bayi olma özelliğini elinde bulunduran Savaş Kazan, çiğköftenin yanı sıra kadayıf ve midyenin de satışını yapıyor. 0 537 792 98 95 numaraları telefondan ev ve işyerlerine de servis de yapan Kazan, “Tüm Torbalılıları leziz çiğköfte ve midyelerimizden denemeleri için bekliyoruz” diye konuştu.

ÇİĞKÖFTECİ ÖMER USTA’NIN GEÇMİŞİ

ADIYAMAN’IN Sincik ilçesinde başlayan Çiğköfteci Ömer Usta’nın hikayesi, İstanbul’da lokanta sektöründe kebapçılıkla devam etti. O yıllarda Ömer Usta’nın kendi lokantasında müşterilerine sunduğu çiğ köfte oldukça büyük bir beğeni kazandı. Bunun üzerine Ömer Usta kazanmış olduğu birikimlerin de sonucuyla bir çiğ köfte üretim tesisi kurdu. Çiğ Köfteci Ömer Usta, sektörün seçkin firması olarak merkezi İstanbul Başakşehir’de olmak üzere, geniş şube ağıyla müşterilerine hizmet veriyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

TORBALI’DAKİ tek bayisi olan Savaş Kazan, “Çiğköfteci Ömer Usta olarak geleneksel damak tadı haline gelen çiğköfteyi AB ve TSE standartlarına uygun olarak üretip geniş şube ağıyla yaygın hale getirmektir. Öncelikle müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olan Çiğköfteci Ömer Usta kalite ve hijyenden ödün vermeden, AB ve TSE standartları doğrultusunda kendini yenileyen sektörün öncü firması olmaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.