Torbalı Uğur Kurs, Muhtarlar Günü kapsamında Karakızlar Köyü Muhtarı Niyazi Soytürk ile Şehitler Mahallesi Muhtarı Umut Killer’i makamlarında ziyaret etti.
KURSUN değerli velileri olan muhtarlarla gerçekleştirilen görüşmelerde, mahalle sakinlerine yönelik özel eğitim protokolü imzalandı. Görüşmelerde, eğitim alanındaki iş birliği ve mahalle sakinlerine sunulabilecek eğitim imkânları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
TORBALI Uğur Kurs, eğitimin daha geniş kitlelere ulaşmasında yerel iş birliklerinin önemine dikkat çekti. Mahallelerin ihtiyaçlarını yakından bilen muhtarlarla kurulan iletişimin, öğrenciler ve aileler için yeni imkânlara katkı sunması hedefleniyor.
NAZİK ev sahiplikleri ve eğitime verdikleri destek için Niyazi Soytürk ve Umut Killer’e teşekkür eden Torbalı Uğur Kurs, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.















