SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Şengün ailesinin mutlu günü: Halil, erkekliğe ilk adımını attı

Bu haber 04 Eylül 2026 - 0:11 'de eklendi.

Karakuyulu Aytaç ve Aylin Şengün çiftinin iki çocuğundan biri olan 10 yaşındaki Halil Şengün için sünnet düğünü düzenlendi. Green Place Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tören, renkli görüntülere sahne oldu.

KINA MERASİMİ YAPILDI

AİLE yakınları ve davetlilerin katıldığı sünnet düğününde Halil’e geleneklere uygun olarak kına yakıldı. Şengün ailesi, bu özel günün mutluluğunu yakınlarıyla birlikte yaşadı.

EFELERİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

GECEDE sahne alan efeler, sergiledikleri oyunlarla sünnet düğününe ayrı bir renk kattı. Davetliler, efelerin gösterisini ilgiyle izledi.

HALİL VE ELA’DAN VALS GÖSTERİSİ

TÖRENİN en özel anlarından biri de Halil ile arkadaşı Ela’nın gerçekleştirdiği vals gösterisi oldu. İkilinin gösterisi davetlilerden büyük alkış aldı.

ŞENGÜN AİLESİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

AYTAÇ ve Aylin Şengün çifti, oğulları Halil’in mutluluğunu paylaşmak üzere törene katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Eğlenceli anların yaşandığı sünnet düğünü, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.