Torbalı’nın Çapak Mahallesi’nde uzun süredir beklenen sağlık ocağıyla ilgili sevindirici gelişme yaşandı. Çapak Mahallesi Muhtarı Hüseyin Hascanlı, mahalle sakinlerinin merakla beklediği sağlık ocağında artık sona gelindiğini duyurdu.
YILLARDIR BEKLENEN HİZMETTE SONA GELİNDİ
MAHALLE halkının sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi adına büyük önem taşıyan Çapak Aile Sağlık Merkezi’nde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Muhtar Hascanlı, sürecin son aşamaya geldiğini ifade etti. Yapılan açıklamaya göre, sağlık ocağında görev yapacak doktorun da birkaç gün içerisinde göreve başlayacağı öğrenildi.
MUHTAR HASCANLI’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
SÜREÇ boyunca destek veren herkese teşekkür eden Muhtar Hüseyin Hascanlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Çapak halkı, çok uzun zamandır beklediğimiz Çapak Köyü Sağlık Ocağı’nda sona gelindi. Doktorumuz birkaç güne iş başı yapacak. Bu süreçte bize yardımcı olan, katkıda bulunan, emeği geçen bürokrasiye ve Çapak köy halkına teşekkür ederim. Herkesten Allah razı olsun.”
21 NOLU AİLE SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR
“21 NOLU Çapak Aile Sağlık Merkezi” adıyla hizmet verecek olan sağlık ocağı, mahallede önemli bir eksikliği giderecek. Vatandaşların ilçe merkezine gitmeden temel sağlık hizmetlerine ulaşmasını sağlayacak merkezin, özellikle yaşlılar ve kronik hastalar için büyük kolaylık sunması bekleniyor.
Yeni sağlık ocağının önümüzdeki günlerde resmen hizmete başlamasıyla birlikte Çapak Mahallesi’nde sağlık alanında önemli bir rahatlama yaşanacak.















