SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Emekli Öğretmen Ayhan Çağlar’ın ilk kitabı yoğun ilgi gördü

Bu haber 23 Nisan 2026 - 23:09 'de eklendi.

Emekli öğretmen Ayhan Çağlar’ın kaleme aldığı “Hayatımdan Büyük Hayallerim Var” adlı kitap, yayımlandığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Sadık İleri Bulvarı’nda bulunan Paplo Artisan Kafe’de düzenlenen imza günü, kitapseverleri bir araya getirdi.

KİTAPSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

EVA Kitapevi tarafından basımı gerçekleştirilen kitaba, özellikle Ayhan Çağlar’ın eski öğrencileri ve gençler büyük ilgi gösterdi. İmza gününe katılan vatandaşlar, hem kitaplarını imzalattı hem de Çağlar ile sohbet etme fırsatı buldu.

PROTOKOL DE YALNIZ BIRAKMADI

DÜZENLENEN anlamlı etkinliğe AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve İlçe Kaymakamı Adem Çelik başta olmak üzere ilçe protokolü de katılım sağladı. Protokol üyeleri, Ayhan Çağlar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

GENÇLERE İLHAM OLUYOR

UZUN yıllar eğitim camiasına hizmet eden Ayhan Çağlar’ın ilk kitabı, içerdiği yaşam deneyimleri ve hayalleriyle özellikle gençlere ilham kaynağı oluyor. Yoğun katılımla gerçekleşen imza günü, gün boyunca devam etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.