SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP Torbalı İlçe Örgütü’nden Eğitim-Sen eylemine destek

Bu haber 17 Nisan 2026 - 8:13 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Özel, Eğitim Sen tarafından Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş’ta hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için düzenlenen iş bırakma ve oturma eylemine destek verdiklerini açıkladı.

“ŞİDDETE KARŞI DURDUĞUMUZU GÖSTERDİK”

BAŞKAN Özel, Torbalı Belediye Başkan Vekili Ertan Çelik ve ilçe yönetimi ile birlikte katıldıkları eylemde, eğitimde şiddete karşı net bir duruş sergilediklerini ifade etti. Açıklamasında, eğitim emekçilerinin ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasının bir zorunluluk olduğuna dikkat çekti.

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İBRAHİM Özel açıklamasında, “Çocukların ölmediği, öğretmenlerin susturulmadığı bir ülke kurana kadar mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BİR DAHA YAŞANMASIN” TEMENNİSİ

YAŞANAN acı olayların tekrar etmemesi gerektiğini vurgulayan Özel, benzer olayların bir daha yaşanmamasının en büyük dilekleri olduğunu belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.