Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Torbalı İlçe Başkanı Hamza Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, Torbalı Kaymakamı Adem Çelik’i makamında ziyaret etti.
FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
GERÇEKLEŞEN ziyarette, vakfın Torbalı’daki mevcut faaliyetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. EMŞAV heyeti, özellikle şehit aileleri ve vazife malullerine yönelik sosyal destek çalışmaları hakkında Kaymakam Çelik’e kapsamlı bilgi sundu.
Vakıf yetkilileri, ilçede dayanışma ve sosyal destek ağının güçlendirilmesi amacıyla çeşitli etkinlikler ve organizasyonlar planladıklarını ifade etti.
İŞ BİRLİĞİ MESAJI
ZİYARETTE kamu kurumlarıyla iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, şehit aileleri ve vazife malullerinin her zaman yanında olunması gerektiği dile getirildi. Kaymakam Adem Çelik ise nazik ziyaretlerinden dolayı EMŞAV Torbalı İlçe Başkanı Hamza Aksu ve yönetimine teşekkür ederek, yürütülen çalışmaların önemli olduğunu belirtti.
Görüşmenin karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdiği öğrenildi.













